Praktisk information

Praktisk information

Hvor ligger musikskolen Arpeggione?

Musikskolen Arpeggione ligger på Rønnebærvej 130 i Holte i et fredeligt villaområde med udsigt over Furesøen. Der er gode busforbindelser fra Holte og Birkerød station. Musikskolen har egne lokaler med flygel til akkompagnement, nodestativer og et særskilt elevtoilet.

Noder og instrumentleje

 

Noder og andre materialer er inkluderet i prisen. Instrumenter kan lejes på månedsbasis, og Arpeggione har violiner og bratscher i alle størrelser. Det betyder, at man undgår dyre instrumentkøb, når barnet vokser. Du kan læse om priserne her

Er 60 minutter ikke længe?

 

Er 60 minutter det ikke lang tid at koncentrere sig? Gang på gang siger eleverne ”Er tiden allerede gået?”. Det skyldes, at undervisningen er varieret – vi arbejder med teknik og med rytmer, der leges ind. Der er tid til at fordybe sig, og fra første time oplever eleven den glæde, det giver at spille sammen. Kropsbevidsthed spiller også en stor rolle i undervisningen – vejrtrækning og holdning hjælper eleven med at arbejde med buen og sætte fingre på strengene.

Hvorfor vælge en privat musikskole?

 

Arpeggione tilbyder fordybelse, fordi hver lektion varer 60 minutter. Det giver ro til dyb koncentration. Dertil kommer den kontinuitet, der kendetegner undervisningen: Arpeggione følger skoleåret og skoleårets ferier. Indlæringen bliver stabil og den enkelte elev får et musikalsk løft hver uge.

Den enkelte lektion aftales typisk som en fast ugedag på et tidspunkt, der passer ind i elevens skole og andre fritidsaktiviteter. Hver uge får eleven 60 minutters undervisning efter aftale. Forældre er altid velkomne til at overvære undervisningen.

Priser

 

Violin – eller bratschleje koster xxxx DKK om måneden. Lejen inkluderer violin eller bratsch, bue og instrumentkasse. Når eleven lejer et instrument, underskriver forældrene en lejekontrakt.

 

Arpeggione v/ Elena Arup

CVR: 30753313

Rønnebærvej 130

2840 Holte

elena@arpeggione.dk

Tel: +45 21 82 62 50

FOLLOW US

Twitter

Facebook